Een preventiescherm, kuchscherm, spatscherm of scheidingswand kopen. Voor elke situatie een oplossing

De huidige Coronacrisis houdt onze economie in z’n greep. Bedrijven, instellingen, kantoren, organisaties, de horeca, etc. zullen zich langzaam aan moeten gaan passen om een veilige werkplek te creëren voor hun medewerkers en hun bezoekers.

Een goede hulp daarbij is de installatie van preventieschermen. In winkels kun je denken aan preventieschermen die je neer kan zetten op een balie, op een toonbank, bij de kassa, etc. Preventieschermen kunnen hangend of staand worden geïnstalleerd. Denk bij aanschaf van een dergelijke scherm goed na over het gebruik: heb je een ruimte nodig om bijvoorbeeld, geld, passen, of artikelen door te geven?

Preventieschermen, spatschermen of kuchschermen zijn ook uitstekend te gebruiken op kantoren. Hierdoor voorkom je dat druppeltjes die in de lucht komen door hoesten, niezen of praten bij jou of je collega’s terecht komen.

Scheidingswanden voor organisaties en horeca

Daarnaast bestaand ook de mogelijkheid om ruimtes fysiek van elkaar te scheiden door middel van scheidingswanden. Een scheidingswand is een mobiel of vast scherm dat onderling ook kan worden gekoppeld. Scheidingsschermen zijn er in verschillende uitvoeringen. De bekendste zijn de profielen waarin een doek wordt gespannen en die scheidingswanden van een aluminium frame met daarin plexiglas of veiligheidsglas.

Waar kan ik informatie opvragen over preventieschermen, kuchschermen, spatschermen, en scheidingswanden?

Er zijn vele bedrijven die inmiddels zijn ingesprongen op de markt van “Coronaschermen”. MKB Image Nederland B.V. is producent van deze scheidingswanden en preventieschermen. Horeca bedrijven kunnen bijvoorbeeld terecht bij Horeca Image. De scheidingswanden van Horeca Image kunnen zowel binnen als ook buiten worden gebruikt.