Selecteer een pagina

Diensten

Met ruim 50 jaar ervaring helpen we je graag met een onafhankelijk advies.

Advies bij diensten

In ons netwerk beschikken we over een groot aantal partijen die je van dienst kunnen zijn bij voorbeeld vergunningsaanvragen, het uitvoeren van preventief onderhoud, het restylen van je bestaande producten en in het in opslag nemen van je terras tijdens de winter.

Winteropslag

Wil je je terras weg laten halen in de winter? Wil je dat je horeca parasols onderhouden worden en dat de doeken gewassen worden? Binnen ons netwerk hebben we een aantal relaties die gespecialiseerd zijn in winteropslag. We brengen je graag met ze in contact.

Vergunningen

Heb je hulp nodig bij het aanvragen van een vergunning voor je terras of gevelreclame? Als je de vergunning zelf aanvraagt kunnen wij de tekening voor je maken. Of we kunnen het hele vergunningstraject voor je uit handen laten nemen.

Onderhoud

Bij regelmatig onderhoud aan je buitenreclame, zonwering, parasols en windschermen ben je hier zeker van een constante kwaliteit van comfort voor je gasten en uitstraling van je zaak! Maar hoe vaak moet je onderhoud uit laten voeren en op welke producten. Wij kunnen je hierbij helpen met een advies op maat.

Restyling

Na een bedrijfsovername, verandering van concept of na een upgrade van je huisstijl zullen veel producten mee moeten veranderen. Wist je dat bestaande zonwering, parasols, lichtreclames, etc. kunnen gerestyled? Dit scheelt in de aanschaf van nieuwe producten. Wij adviseren je graag bij het in kaart brengen van de verschillende mogelijkheden.