Selecteer een pagina

Horeca Gevels

Met ruim 50 jaar ervaring helpen we je graag met een onafhankelijk advies.

Investeren in je gevel, We helpen je graag

Je gevel bepaalt voor een groot deel de uitstraling van je zaak. Aan de uitstraling van je gevel herkennen je potentiele klanten wie je bent en wat ze van jou kunnen verwachten. Wij adviseren je graag bij de aanschaf van lichtbakken, raambelettering, uithangborden en doosletters, etc.

Lichtbakken

Lichtbakken zijn er in vele maten en vormen. Wil je bijvoorbeeld een ronde enkelzijdige lichtbak plat gemonteerd tegen je gevel of liever een dubbelzijdige vierkante lichtbak? Een combinatie kan natuurlijk ook. Wij helpen je graag de juiste keuze te maken hierin en brengen je in contact met de juiste leverancier hiervoor.

 

Doosletters

Doosletters zijn driedimensionaal en iedere letter wordt los geproduceerd. Door het grote contrast van de letters met de achtergrond zijn logo’s, slogans en teksten van grote afstand goed zichtbaar. Wij adviseren je hierin graag. Naast het produceren van gevelletters kunnen wij er ook voor zorgen dat de letters gemonteerd worden op je gevel of op je dak. Binnen ons netwerk werken we samen met een aantal fabrikanten en montagebedrijven.

Uithangborden

Uithangborden werden al gebruikt in de tijd van de Romeinen. En nog steeds is een uithangbord een prachtige manier om te laten zien wat je verkoopt. Wij kunnen je helpen met een mooi ontwerp en brengen je in contact met de juiste leverancier hiervoor.

Raambelettering

Wat voor reclame zou je willen op de ramen van jouw horecazaak? Wij helpen je graag met raambeletteringen in één kleur, in meerdere kleuren en ook in full-colour. Je kan ook beletteringen laten aanbrengen op de ramen van je windschermen, op spiegels of de ruitjes van je lantaarns. We adviseren je graag m.b.t. de verschillende mogelijkheden en brengen je in contact met de juiste leverancier.