Selecteer een pagina

Hoe het werkt

Met ruim 50 jaar ervaring helpen we je graag met een onafhankelijk advies.

Hoe het werkt.

Investeren in je terras is belangrijk. Maar hoe weet je nu of je de juiste producten aanschaft en met de juiste leveranciers aan tafel komt te zitten? Wij kunnen je helpen met hele proces: van het inventariseren van je wensen, het maken van tekening, hulp bij inkoop, tot en met de eindoplevering. Uiteraard kunnen we je ook helpen met een deel van het proces.

Fase 1: Inventariseren en tekenen

We kunnen samen met jou je wensen inventariseren en een tekening voor je maken van de mogelijkheden op jouw terras of gevel. We kunnen je adviseren waar je het beste je investering kan onderbrengen zodat je zeker weet dat je bij de juiste partij aan tafel komt te zitten en hiervoor de de juiste prijs betaalt.

Fase 2: Offertes aanvragen

We kunnen je begeleiden bij het aanvragen van offertes of dit proces voor je uit handen nemen. We kunnen de verschillende offertes voor je toelichten om te voorkomen dat je appels met peren moet vergelijken. 

Fase 3: Oplevering

Omdat je zeker wil weten dat alle bestelde producten goed gemonteerd worden kunnen wij je helpen om de leveranciers te begeleiden bij het opstarten van hun montagewerkzaamheden. Teven kunnen we jou helpen om de oplevering van de geleverde artikelen te begeleiden en openstaande acties te signaleren.

Fase 4: Outsourcen

uitVoor een aantal relaties verzorgen we alle outdoor wensen. Hierbij zijn we een verlengstuk van je bedrijf en ontzorgen we je bij bijvoorbeeld alle reparaties, preventief onderhoud, investeringen, etc. Door middel van ons grote netwerk kunnen we je helpen met alle producten op je terras en gevel en fungeren eigenlijk als externe afdeling binnen jouw bedrijf. We doen dit uiteraard in samenspraak met jou en uit jouw naam zodat jij altijd in control blijft.