Selecteer een pagina

Over Ons

Met ruim 50 jaar ervaring helpen we je graag met een onafhankelijk advies.

Over ons

Wij zijn samen goed voor meer dan 50 jaar ervaring in de horeca. Samen beschikken wij over de ervaring, kennis en het netwerk waarmee we jou van dienst kunnen zijn met het perfecte advies m.b.t. je terras en gevel. Meer weten? Vul het contactformulier in en we nemen z.s.m. contact met je op. 

Gabor Donders

Na een aantal horecabaantjes tijdens mijn studententijd ben ik in 1995 gaan werken voor de fabrikant van de Heineken en Amstel lichtbakken. Later ben ik als verkoper gaan werken van windschermen. Daarna ben ik 19 jaar eigenaar geweest van Horeca Image en was ik daarna als creatief directeur bij MKB Image Nederland B.V. eindverantwoordelijk voor o.a. de productie en montage van windschermen en parasols. Momenteel focus ik me op het leukste onderdeel van mijn horecaspecialisatie: ondernemers adviseren om hun wensen m.b.v. onze kennis en ons netwerk gerealiseerd te krijgen 

 

Martijn Grijzenhout

Opgegroeid in en rond de horeca heb ik na de Hotelschool Amsterdam op mijn 23e een eigen horecazaak geopend. Vervolgens bij Heineken terecht gekomen en van vertegenwoordiger doorgegroeid naar Accountmanager en vervolgens Sales manager. 

Vanaf 2007 toch weer begonnen als ondernemer, op dat moment niet in de Horeca, maar vanaf 2019 toch opnieuw besmet geraakt met het Horeca virus. Alle ervaringen uit het verleden hebben we meegenomen en nu adviseren we u graag om het optimale uit uw terras te halen. Zowel op het gebied van comfort als uitstraling.