Selecteer een pagina

Horeca Terrassen

Met ruim 50 jaar ervaring helpen we je graag met een onafhankelijk advies.

Investeren in je terras, we helpen je graag

Je terras een belangrijke bedrijfsruimte. Veel ondernemers realiseren hier (meer dan) vijftig procent van de omzet van hun horecabedrijf. Op een goed terras zitten je gasten vier seizoenen comfortabel en zorgen ze voor jouw omzet. Wij adviseren je graag bij de aanschaf van windschermen, parasols, zonwering, heaters, etc.

Windschermen

Een windscherm mag op geen enkel horecaterras ontbreken. Windschermen maken je terras namelijk heerlijk comfortabel. En een windscherm zorgt voor een afscheiding tussen jouw terras en dat van je buren. Of zorgt voor een afscheiding tussen jouw terras en de publieke ruimte. Wij adviseren je graag m.b.t. de mogelijkheden qua model, montagemogelijkheden en welke leverancier het beste bij je past qua wensen.

 

Parasols

Horeca parasols geven je gasten veel comfort tegen regen en felle zon. Wij helpen je graag de juiste parasol in te kopen. Of het nu gaat om grootte, bediening of wijze van montage. Wij werken samen met verschillende fabrikanten en groothandels en kunnen jou zodoende de parasols adviseren die het beste past bij jouw wensen.

Zonwering

 Zonwering speciaal voor de horeca. Wij kunnen je adviseren op het gebied van (grote) markiezen, knikarmschermen, uitvalschermen, schaararmschermen, telescooparmschermen en overkappingen. Een horeca zonwering zorgt voor comfort voor je gasten en uitstraling van je zaak. Wij kennen de markt en kunnen je in contact brengen met de juiste leverancier.

Heaters

Je gasten zitten heerlijk comfortabel op je terras onder een gasheater of een elektrische heater. Daarom mag een heater niet ontbreken op jouw terras. Wij werken samen met verschillende fabrikanten en groothandels en kunnen jou zodoende het merk adviseren welke het beste past bij jouw wensen.